Fallohr

Deze week had ik tijd om te gaan werken aan één van de illustraties voor De Erfwachter. Fallohr, leider van de Valrin, wilde ik in acryl tot leven brengen en hieronder volgen de verschillende fases waarin dit schilderij tot stand gekomen is.

Naast eigen werk is het tijd om ook de andere illustratoren, die gaan meewerken aan De Erfwachter, bij jullie onder de aandacht te brengen. Op de pagina Illustratoren  vind je alvast een korte introductie van iedereen en de komende weken volgen een aantal leuke interviews met ieder van hen.

Heerlijk aan het schilderen. Ben nu bezig met Fallohr, leider van de valrin. Het gaat lekker.

Na de basis opzet volgt een moeilijke vervolgstap, de manen van Fallohr.

Na een eerste dag schilderen ben ik vandaag verder gegaan met de veren. Zo niet nog moeilijker dan de manen. Maar inmiddels is het schilderij klaar en wellicht vind ik misschien nog wat verbeter puntjes, maar volgens mij is dit mijn beste acrylschilderij tot nu toe. Oké, niet helemaal foto realistisch, maar toch een prachtig schilderij, die straks misschien ook als poster of op canvas te verkrijgen is.

Zoals ik al aankondigde komen er een aantal interviews met alle illustratoren. Zoals te zien ga ik zelf ook een aantal illustraties voor het boek maken en leek het me wel leuk om de serie interviews te beginnen met een nadere introductie van mezelf.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code